Het ProeflokaaL

TAFELTJE RESERVEREN VOOR VANDAAG? DAT KAN ENKEL TELEFONISCH: 06 483 087 33

 Lekker borrelen

 Uw feest in Het Proeflokaal

Gezellig met z'n tweetjes een drankje doen of met de hele vriendengroep  biertjes proeven? U bent bij ons aan het juiste adres!

Naast onze 33 taps, kunnen wij ook alle bieren uit de Vinotake schenken in het Proeflokaal. U heeft dus keus uit meer dan 750 verschillende bieren!

Liever wijn? Geen probleem. U kunt kiezen tussen verschillende soorten kwaliteitswijn per glas. Vanuit de Vinotake kunnen we ook honderden wijnen schenken. Deze wijnen zijn uitsluitend per fles te bestellen.

Warme dranken, frisdranken, likeuren, whisky's en andere distillaten staan ook allemaal op onze drankkaart.

Hongerig geworden tijdens het borrelen? Nacho's, charcuterie, bitterballen... het is slechts een kleine selectie van onze barfoodkaart!


Het Proeflokaal bestaat uit twee gedeeltes: het café-gedeelte - waar de bar staat - en de galerij. Deze ruimtes zijn afzonderlijk van elkaar of in zijn geheel af te huren.

De galerij is een sfeervolle langwerpige ruimte die plaats biedt tot 60 personen. Ideaal voor kleinschalige feesten, vergaderingen, recepties, groepsdiner of koffietafels.

Voor de grotere feesten en partijen kunt u het gehele Proeflokaal afhuren. Wij kunnen plaats bieden aan maximaal 150 personen. Bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen, recepties, het is allemaal mogelijk. Wij beschikken over een geluidsinstallatie, maar bieden ook ruimte voor DJ's of livemuziek.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op!

Proeverijen

Ook voor proeverijen kunt u bij ons terecht. U heeft de mogelijkheid bij ons proefplankjes te bestellen. Reserveren is niet nodig, maar wel wenselijk. Wilt u met meer dan 6 personen komen genieten van de proefplankjes dan is reserveren vooraf nodig.

Proefplankjes zijn te bestellen voor bier, wijn of whisky. De plankjes bestaan uit 3 proefglazen met een kleine versnapering.  U kunt kiezen tussen een basis proeverij en een luxe proeverij. De plankjes zijn per persoon te bestellen.

Proefplankje bier/wijn: basis €12,50 of luxe €17,50.
Proefplankje whisky: basis €14,50 of luxe €22,50.

Mocht u een uitgebreidere proeverij willen (minimaal 5 personen) dan hebben wij meer voorbereiding nodig. Neem hiervoor contact met ons op.

Activiteitenagenda


GINBOWL

Datum:06-08-2022
20:00

Op deze zaterdag avond gaan wij helemaal los met de Gin Tonic's
Ga jij voor een heerlijke Single Gin of pak jij met je gezelschap groots uit met een heuze Gin BOWL?

Een Gin BOWL is een mega glas gevuld met Gin Tonic. In deze Gin BOWL gaan maar liefst 5 normale Gin Tonic's dus het beste is om hem lekker samen te delen! Een gezellige tafel, een Gin BOWL en een paar lange rietjes en je hebt gegarandeerd een lekkere avond!

Als kers op de taart uhh GIN verzorgen wij natuurlijk de muziek met lounge thema voor deze avond.

We hebben een speciale Gin Tonic kaart gemaakt zodat je op ontdekking kan naar verschillende smaken in de Single Gin's... Diverse Gin BOWLS en uiteraard hebben wij ook gedacht aan de 0.0% liefhebbers!Terug naar overzicht 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info