Het gezelligste lokaal van Brabant

Nieuws

 Op deze pagina vind u al het nieuws waarvan wij u graag op de hoogte willen brengen. 

 

Nieuws:


Terug naar overzicht

12-03-2018

We zitten er warmpjes en glashelder bij!

Zo die staan erin! Met allen staan we vol trots te kijken naar onze nieuwe kozijnen! Nog even wat glas van de stoep vegen en het is net of er nooit iets is gebeurd. maar het verschil is onmiskenbaar groot. Een voorbijganger spreekt ons aan en zegt; "Ik snap niet dat het zolang heeft moeten duren dit is toch prachtig mooi zo, maar wel een mooi stukje in de krant! Ik kom snel een biertje drinken bij jullie met mijn vrouw."

Dit is precies de reden waarom wij het doen. Zodat al onze gasten en natuurlijk ook wijzelf er warmpjes bij zitten. Nu ook alle lelijke witte platen vervangen zijn door glas hebben wij een prachtig uitzicht op die mooie Sint Jan! Dat is een hele aanwinst. Als kers op de taart hebben wij ook nog eens 2 nieuwe turbo- verwarmers gehangen, want ja dat is buitenom het dubbele glas wel nodig met de temperatuur die tot onder her vriespunt uitkomt al een aantal dagen. Met een gemiddelde temperatuur van 20 graden is het nu heerlijk zitten. Ik weet zeker dat het biertje nu nog lekkerder zal smaken!

Maar we zijn nog niet klaar. Want des ondanks het koude weer zitten wij al met de zomer in ons bol! Dat betekend natuurlijk niet dat wij onze schuiframen nu al open gaan zetten, maar het betekend wel dat wij alweer een nieuwe aanvraag hebben ingediend bij de gemeente en dit keer voor een terras. Wij zijn mensen met goede hoop en gaan er dan ook vanuit dat die aanvraag iets soepeler verloopt en dat het de goedkeuring snel bij ons op de mat valt.

Tot snel! En Cheers!Terug naar overzicht