Het gezelligste lokaal van Brabant

Nieuws

 Op deze pagina vind u al het nieuws waarvan wij u graag op de hoogte willen brengen. 

 

Nieuws:


Terug naar overzicht

05-01-2018

De Beste Wensen

Het Proeflokaal en De Vinotake wensen al onze gasten en klanten een gezond en gelukkig 2018.

In het jaar 2018 willen wij ons verder ontwikkelen zowel in de slijterij als in Het Proeflokaal. Momenteel zijn wij erg druk met het opzetten van nieuwe proef en cursus avonden. Zodra wij hier klaar voor zijn zullen wij dit bekend maken op de site onder het menu van proeverij-cursus.

Wat kunt u allen verwachten dit komend jaar?
Wij hebben de grootste ambitie om Waalwijk bekend te maken met Het Proeflokaal. Het mooiste borrel lokaal van Waalwijk is dan in onze ogen een feit. Ons concept is uniek en dat is de kracht waar wij graag gebruik van maken.

Door middel van onze eigen import bieden wij steeds een nieuw en verrassend aanbod in bieren. Op fles en op tap! Natuurlijk ligt de focus niet alleen op het bier. Alle wijn liefhebbers zijn van harte welkom. Wij kunnen met het juiste advies wat bij u persoonlijk past een mooi glas wijn uitschenken. Ons wijnassortiment bevat meer dan 500 prachtige wijnen van over de hele wereld.

Ook de whisky en andere destillaat liefhebbers zullen zich thuis voelen in Het Proeflokaal. wij leggen de nadruk op onze vakkennis en zullen aankomend personeelsleden op de juiste manier opleiden.

Wij hopen dit jaar u allen te mogen verwelkomen in het mooiste Proeflokaal van Brabant.

Proost en op een prachtig 2018, namens het hele team van Het Proeflokaal en De VinotakeTerug naar overzicht