Het gezelligste lokaal van Brabant

Welkom op de website van Het Proeflokaal

Het Proeflokaal, de plek voor een ieder die in sfeer wil genieten van een drankje. Met een robuuste tap wand die uitgerust is met 31 kranen voor speciaalbier én een uitgebreide kaart van flessen, mogen wij met trots zeggen dat wij de specialist van Brabant zijn als het gaat om speciaalbier. Naast de ruime keus in speciaalbier bent u bij ons ook aan het juiste aders voor vele andere  kwaliteitsdranken zoals wijnen, whisky´s, cognac´s en nog vele andere distillaten.  Dit allemaal voor eerlijke prijzen. 


Wat Het Proeflokaal nog leuker maakt is de diversiteit in proeverijen die wij te bieden hebben. Deze kunt u per persoon vanuit onze kaart bestellen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om groepsproeverij in te plannen, leuk voor een vriendenuitje of een personeelsfeestje. Wij bieden proeverijen in vele vormen en maten. Wilt u meer informatie over onze proeverijen ? Klik dan boven in het venster op Proeverij-Cursus. Hier vind u ook de agenda's met alle geplande proeverijen en cursussen.


Waar kunt u het proeflokaal vinden? In Grotestraat 222 in Waalwijk, naast onze slijterij. In Het proeflokaal hebben wij een ook brouwlokaal. In 2018 zal daar Nemeton Brewing zijn intrede doen. Je kunt vanuit Het Proeflokaal door de ramen mee kijken als de brouwer aan het werk is. Zodra de bieren er klaar voor zijn, zullen deze te proeven zijn in Het Proeflokaal.  Wilt u meer te weten komen over Nemeton Brewing, Het Proeflokaal of onze slijterij? Neem dan eens een kijkje op de facebook pagina's.

                                                                                         

     

                                                                                              


Nemeton Brewing:

  

 Het Proeflokaal:

 

De Vinotake: 

Openstaande vacatures


Terug naar overzicht

02-02-2018

Weekend hulp gezocht

Voor het Proeflokaal zijn wij opzoek naar een weekendhulp! Dus ben jij opzoek naar een weekendbaan dat eens iets anders is dan vakken vullen? Voldoe jij aan onderstaande eigenschappen? Dan hebben wij een toffe baan voor jou!

- minimaal 18 jaar (onze voorkeur gaat uit naar een man)
- sociaal aangelegd
- ervaring in de horeca (pre)
- snelle leerling ( i.v.m. kennis in bieren, wijnen etc)
- Je kan in teamverband werken
- Beschikbaar op min 2 van de volgende dagen/avonden: do/vrij/za/zo
- representatief

Lijkt jou dit een toffe baan? Voldoe jij aan bovenstaande eigenschappen?
Stuur dan je cv + motivatie naar info@devinotake.nl en wie weet heb jij de leukste bijbaan van heel Waalwijk!Terug naar overzicht


Het Proeflokaal

Grotestraat 222

5141 HE Waalwijk

hetproeflokaal@gmail.com 

info@devinotake.nl

T. 0416 534 727