Welkom op onze website

 

 

 

UPDATE 10-07-2020 Vanaf heden bent u niet meer verplicht om vooraf te reserveren om te komen borrelen in Het Proeflokaal. Wel volgen wij de regels van het RIVM op, hierdoor is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wilt u verzekerd zijn van een tafeltje? Dan raden wij u zeker aan om even te reserveren. 

 Klik hier voor het reserveren.

 Laat uw slijterij aankopen thuis bezorgen

Mail uw bestelling door naar info@devinotake.nl 

of

Bel met onze bezorglijn: 0416 534 727 

(telefonisch beschikbaar van woensdag t/m zaterdag van 12 uur tot 17 uur)


#bezorging in Waalwijk gratis vanaf €20,- en binnen een straal van 10 km van Waalwijk zijn de bezorgkosten €5,- en vanaf een bestelling van €50,- gratis. 

LET OP! valt de bestelling buiten de straal van 10 km dan versturen wij het pakket op via een postorder bedrijf. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het gewicht van uw pakket. Dit maken wij altijd vooraf aan u bekend.

#betalen doet u d.m.v. een betaalverzoek voorafgaande bezorging

#ontvangen op afgesproken datum en tijdsbestek.

Klik hier voor het wijn & distillaat assortiment 

Klik hier voor het speciaalbier assortiment

* Let op!  Door te klikken op de link download u een pdf of excel bestand.  Typefouten, prijsaanpassingen en wijzigingen in voorraad voorbehouden, 

u ontvangt vooraf altijd het te betalen bedrag van ons. Daarnaast wordt deze lijst dagelijks bijgewerktvoor vragen, bestellen of info > info@devinotake.nl > 0416 534 727Waar kunt u ons vinden? 

 Grotestraat 222 

5141 HE Waalwijk. 

Komt u met de auto? Navigeer dan naar Sint Jansplein 2 in Waalwijk.Wist u dat:

- Wij ook een eigen brouwerij hebben? Nemeton Brewing, een jonge brouwerij die veel waarde hecht aan goede producten en een eerlijk brouwproces. Dit leidt uiteindelijk tot fantastische bieren. De eerste bieren werden op fles uitgebracht tijdens het Beer & Boots Festival 2017. Wil je meer weten over Nemeton Brewing? Klik dan op de facebook link onderaan deze pagina.

- Wij een Verified Venue zijn op Untappd? U vind het gehele winkelassortiment van De Vinotake en de taplijst van Het Proeflokaal op Untappd.

- Wij ook te vinden zijn op tripadvisor

                 

  

 Het Proeflokaal:

 

De Vinotake: 

 Nemeton Brewing:


  
 
 
Kaart
Info