Welkom op onze website

 

 

 

RIVM UPDATE 14-10-2020 Helaas de horeca moet weer voor een periode de deuren sluiten. Even dus geen gezellig borreltje in Het Proeflokaal. Gelukkig is slijterij De Vinotake open

 

𝕖𝕩𝕥𝕣𝕒 𝕘𝕖𝕠𝕡𝕖𝕟𝕕
Om er voor te zorgen dat jij álle tijd hebt om wat lekkers uit te zoeken, verruimen wij tijdelijk onze openingstijden van DE VINOTAKE:

dinsdag 10:00 - 18:00
woensdag 10:00 - 18:00
donderdag 10:00 - 20:00
vrijdag 10:00 - 20:00
zaterdag 10:00 - 20:00

𝕓𝕖𝕫𝕠𝕣𝕘𝕚𝕟𝕘 𝕒𝕒𝕟 𝕙𝕦𝕚𝕤
Geen zin om langs te komen? Dan komen wij toch gewoon naar jou! Geef jouw bestelling op via e-mail of Whatsapp. Kijk op Untappd voor ons gehele bierassortiment. Natuurlijk is het ook mogelijk om wijnen, whisky's, likeuren et cetera te laten bezorgen. Betaling kan uitsluitend via een betaalverzoek.
06-48308733
info@devinotake.nl
Binnen Waalwijk gratis vanaf €20,-.
Tot 10km buiten Waalwijk gratis vanaf €50,-.

 


 Laat uw slijterij aankopen thuis bezorgen

Mail uw bestelling door naar info@devinotake.nl 

of

Bel met onze bezorglijn: 0416 534 727 

(telefonisch beschikbaar van woensdag t/m zaterdag van 12 uur tot 17 uur)


#bezorging in Waalwijk gratis vanaf €20,- en binnen een straal van 10 km van Waalwijk zijn de bezorgkosten €5,- en vanaf een bestelling van €50,- gratis. 

LET OP! valt de bestelling buiten de straal van 10 km dan versturen wij het pakket op via een postorder bedrijf. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het gewicht van uw pakket. Dit maken wij altijd vooraf aan u bekend.

#betalen doet u d.m.v. een betaalverzoek voorafgaande bezorging

#ontvangen op afgesproken datum en tijdsbestek.

Klik hier voor het wijn & distillaat assortiment 

Klik hier voor het speciaalbier assortiment

* Let op!  Door te klikken op de link download u een pdf of excel bestand.  Typefouten, prijsaanpassingen en wijzigingen in voorraad voorbehouden, 

u ontvangt vooraf altijd het te betalen bedrag van ons. Daarnaast wordt deze lijst dagelijks bijgewerktvoor vragen, bestellen of info > info@devinotake.nl > 0416 534 727Waar kunt u ons vinden? 

 Grotestraat 222 

5141 HE Waalwijk. 

Komt u met de auto? Navigeer dan naar Sint Jansplein 2 in Waalwijk.Wist u dat:

- Wij ook een eigen brouwerij hebben? Nemeton Brewing, een jonge brouwerij die veel waarde hecht aan goede producten en een eerlijk brouwproces. Dit leidt uiteindelijk tot fantastische bieren. De eerste bieren werden op fles uitgebracht tijdens het Beer & Boots Festival 2017. Wil je meer weten over Nemeton Brewing? Klik dan op de facebook link onderaan deze pagina.

- Wij een Verified Venue zijn op Untappd? U vind het gehele winkelassortiment van De Vinotake en de taplijst van Het Proeflokaal op Untappd.

- Wij ook te vinden zijn op tripadvisor

                 

  

 Het Proeflokaal:

 

De Vinotake: 

 Nemeton Brewing:


  
 
 
Kaart
Info