Borrelen tijdens de Corona

Met ingang vanaf 1 juni mag de horeca weer de deuren openen en gasten ontvangen! Wel zijn er een aantal regels vanuit het RIVM om op te volgen. 

Zo reserveert u:

1. U leest deze pagina eerst goed door.

2. U Whatsappt of belt naar onze reserveringslijn 0648308733 . Wij lopen met u samen de reservering door.

3. U geeft aan op welke dag en tijdstip u graag komt borrelen.

3. Met hoeveel personen komt u? wij hebben plek voor maximaal 4 personen per tafel. Komt u met meerdere personen borrelen en bent u niet uit 1 huishouden, dan kunnen wij u helaas niet allemaal aan 1 tafel plaatsen. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen wij tafels die bij elkaar in de buurt staan reserveren zodat u toch met elkaar in gesprek kunt op 1.5 m afstand.

4. Tussen 18:00 uur en 20:00 uur bieden wij u de mogelijkheid om een hapje te eten. Wilt u hiervan gebruik maken? geef het even door.

5. U komt aan op afgesproken datum en tijd. 1 persoon meld zich aan de reserveringsbar die is bij de deur van Het Proeflokaal opgesteld. Wij wijzen u uw tafel toe.

6. Wij noteren uw gegevens en bewaren deze enkel voor RIVM doeleinden.

7. Helpt u ons mee en denkt u aan de nieuwe 1.5 m regeling? Volg de instructies van ons team op en dan bezorgen wij u een fijne borreltijd!                                  Onze openingstijden in Het Proeflokaal:


Woensdag van 16:00 uur tot 23:00 uur

Donderdag van 16:00 uur tot 23:00 uur

Vrijdag van 16:00 uur tot 01:00 uur

Zaterdag van 14:00 uur tot 01:00 uur

Zondag van 14:00 uur tot 20:00 uur
 LET OP!

  • RESERVEREN DOET U DUS VIA 0648308733, reserveringen per mail zullen niet bevestigd worden.
  • Bij geen gehoor spreekt u de voicemail in en laat uw naam en telefoonnummer achter. Wij nemen contact met u op zodra wij beschikbaar zijn om uw reservering door te lopen.
  • Daarnaast is het ook mogelijk om uw reservering aan te vragen via Whatsapp. Ook dan zullen wij zo spoedig mogelijk uw aanvraag in behandeling nemen.
  • U en uw gezelschap zijn enkel welkom als u geen gezondheidsklachten hebt. 
  • U volgt de instructies op van onze medewerkers.


Heeft u aanvullende vragen? Zijn er onduidelijkheden? Vraag het ons! of neem een kijkje op de website van het KHN waar alle regels staan omschreven (klik hier) Wij hopen u ondanks al deze scherpe maatregelen u toch te mogen ontvangen en samen maken wij er toch wat leuks van!  

 
 
 
Kaart
Info