UPDATE OMTRENT COVID-19 

Onderstaande contactformulieren zijn niet in gebruik tot 1 september 2020. Wilt u een feest, bedrijfsuitje, groepsproeverij, bruiloft etc bespreken voor 2021 dan kunt u WEL gebruik maken van onderstaande contactformulieren. 

Wilt u vanaf 1 juni reserveren bij Het Proeflokaal? Kijk dan op de pagina Borrelen tijdens Corona. Hier vind u alle informatie, voorwaarden en het aangepaste reserveringssysteem. 

Ook zijn taplijsten, borrelkaarten en onze menukaart voor de keuken tijdelijk aangepast.


Hartelijk dank voor uw begrip!

In Het Proeflokaal bieden wij u de gelegenheid om uw kennis te verrijken in bieren, wijnen, whisky's en vele andere distillaten. Wanneer u kiest voor een proeverij krijgt u verschillende smaken te proeven met daarbij een kleine bijpassende versnapering. Dit alles met een passende uitleg. Ook kunt u bij Het Proeflokaal vergaderen en feest vieren! Bekijk hieronder wat wij u allemaal kunnen aanbieden. 


Ons aanbod 

Proefplankjes

Proefplankje Bier

Plankje van 3 proefglazen met daarop verschillende smaakprofielen inclusief een kleine versnapering en een korte uitleg. 

Basis €10.00 p.p.*

Luxe €15.00 p.p.*

* Het proefplankje is per persoon aan tafel te bestellen. 


 Proefplankje Wijn

Plankje van 3 proefglazen met daarop verschillende smaakprofielen inclusief een kleine versnapering en een korte uitleg.

Basis €10.00 p.p.*

Luxe €15.00 p.p.*

 * Het proefplankje is per persoon aan tafel te bestellen. 


 Proefplankje Whisky

Plankje van 3 tulpglazen (2 cl.) met daarop verschillende smaakprofielen inclusief een kleine versnapering en een korte uitleg.

Basis €12.50 p.p.*

luxe €19.50 p.p.*

* Het proefplankje is per persoon aan tafel te bestellen.  Drank & Spijs proeverij


Met onze drank & spijs proeverij bieden wij proeverijen in het thema wijnen, bieren, whisky's of andere distillaten naar uw wens. Op basis van uw wensen bereiden wij een passende proeverij voor. Onze chef maakt voor u een menu aangepast op de dranken en uw persoonlijke voorkeuren. Deze proeverij is dus geheel naar eigen wens en smaak in te vullen. Tijdens de proeverij krijgt u een uitgebreide uitleg over de drank & spijs. Het combineren van drankproeverijen is mogelijk (bijvoorbeeld bier & wijn etc.) 

LET OP! Deze proeverij is enkel te boeken op basis van reservering vanaf 4 personen. (reservering op basis van beschikbaarheid. minimaal 7 werkdagen vooraf reserveren.) De prijzen zijn afhankelijk van uw wensen. Na het indienen van onderstaand formulier gaan wij voor uw aan het werk en stellen de proeverij samen. U krijgt van ons een voorstel proeverij met daarbij de prijs p.p


 


Team Proeverij

 

Voor het leukste bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teamuitje hebben wij de optie om een Team Proeverij te boeken. Tijdens deze proeverij verrijkt u de kennis in een onderwerp. Dit kan speciaalbier, wijn, whisky of een andere distillaat naar wens zijn. Deze proeverij vind plaats in onze galerij en zal persoonlijk worden begeleid door een van onze experts. Ook is het mogelijk om deze proeverij te combineren met een 3 gangen diner aangepast op de proeverij. Een team proeverij is te boeken vanaf 15 personen. Wij kunnen ruimte bieden aan 60 personen voor een proeverij dus ook grotere groepen zijn van harte welkom.


LET OP! Deze proeverij is enkel te boeken op basis van reservering vanaf 15 personen. (reservering op basis van beschikbaarheid. minimaal 7 werkdagen vooraf reserveren.) De prijzen zijn afhankelijk van uw wensen. Na het indienen van onderstaand formulier gaan wij voor uw aan het werk en stellen de proeverij samen. U krijgt van ons een voorstel proeverij met daarbij de prijs p.p. 
  Vergadering, Receptie, Feest

Bent u opzoek naar een sfeervolle locatie voor bijvoorbeeld een vergadering, receptie, verjaardag, jubileum of bruiloft? Wij bieden de mogelijkheid om Het Proeflokaal af te huren. De mogelijkheden zijn zeer divers en vrijwel altijd naar wens aan te passen. 


Huur onze Galerij

Deze sfeervolle lange gang is ingericht met heerlijke halfronde lounge banken, tafels en stoelen die naar wens in te delen zijn en onze raam portretten doen de naam Galerij eer aan. Bij binnenkomst loopt u door de industriële toegangsdeuren naar de Galerij. Aan een zijde is de Galerij voorzien van grote ramen die ook helemaal open geschoven kunnen worden in de zomer. Voor de winter is de warmte los van het café te regelen. Dit geldt ook voor de muziek. Met dank aan onze professionele geluidsapparatuur kunnen wij de galerij apart voorzien van muziek. Wilt u zelf zorg dragen voor de muziek, bespreek dit met ons. 


De Galerij biedt ruimte aan maximaal 60 personen en is geschikt voor:

- Kleinschalige feesten 

- Vergadering/ bespreking zonder gebruik beamer

- Kleinschalige receptie 

- Groep diner / buffet / walking diner

- Kleinschalige koffie tafel Huur Het Proeflokaal
Bedrijfsfeest, Bruiloft, Jubileum, Receptie, Verjaardag ? Maak het onvergetelijk en vier het in Het Proeflokaal. Wij stellen het gehele café en de Galerij tot uw beschikking. Onze zelf ingerichte ruimte geeft een industriële sfeer maar is tevens knus ingericht met heerlijke halfronde lounge banken, tafels en stoelen, maar ook kunnen de gasten aan onze indrukwekkende bar plaats nemen met het uitzicht op de tapwand met daaraan 33 tapkranen die stuk voor stuk een ander bier schenken. Wanneer u het gehele Proeflokaal afhuurt kunt u gebruik maken van onze muziek installatie. Liever zelf de muziek verzorgen? Dat is geen probleem.

Het Proeflokaal biedt ruimte aan maximaal 150 personen en is geschikt voor:

- Bedrijfsfeest, Bruiloft, Jubileum, Receptie, Verjaardag
- Mogelijkheden tot DJ of live muziek
- Groep Diner / buffet / walking diner / bbq

Vergadering in Het Proeflokaal
Bent u opzoek naar een locatie voor uw vergadering of bespreking? Wellicht bieden wij u de perfecte ruimte. In het café gedeelte beschikken wij over een beamer met scherm ( HDMI aansluiting noodzakelijk). Naast de mogelijkheid tot het gebruik van een beamer en scherm kunnen wij ook de lunch verzorgen (warm en/of koud). 

Wanneer kunt u gebruik maken van het café voor vergaderingen?
Op basis van reservering en beschikbaarheid:
maandag:  10:00 uur tot 18:00 uur
dinsdag:     10:00 uur tot 18:00 uur
woensdag: 10:00 uur tot 16:00 uur
donderdag 10:00 uur tot 16:00 uur


 

 

 
 
 
Kaart
Info