Het gezelligste lokaal van Brabant

Activiteiten agenda

Op deze pagina vind u onze activiteiten agenda waaronder het aanbod in groeps- proeverijen en cursussen. Wij zullen in de agenda's hieronder de data's weergeven wanneer wij een deze  aanbieden. Heeft u interesse in een van deze avonden? Klik dan op meer: in de beschrijving staat aangegeven of u vooraf tickets moet kopen om uw deelname te bevestigen.

 

Activiteiten

Er zijn momenteel geen berichten.

 

Proeverijen & Tap Take Overs

Er zijn momenteel geen berichten. 

Cursussen

Er zijn momenteel geen berichten. 

 

Festivals


Beer & Boots Festival 2018 *tickets*

Start:09-06-2018
14:00
Einde:09-06-2018
22:00

De Datum van de 3e editie van ons Beer & Boots festival is bekend. Ook dit jaar wordt het weer een feestje in Waalwijk. Met een top line-up van internationale brouwers presenteren wij weer meer dan 100 verschillende bieren van hoog niveau. Dit jaar betere weersomstandigheden en nog meer mensen. save te date! De ticket verkoop is alweer van start gegaan. via facebook blijf je op de hoogte van het festival, wie komen er? Welke brouwers en bieren zijn er? Wat gaat er dit jaar allemaal gebeuren en de online tickets zijn via een betaal link op de pagina verkrijgbaar: www.facebook.com/beerandbootsTerug naar overzicht


 
Wat is een Tap Take Over?

Een tap take over houdt in dat een brouwer zijn bieren introduceert aan het publiek. De brouwer neemt dus letterlijk de tap over! Een unieke gelegenheid om kennis te maken met de brouwer en zijn bieren.